Monday, March 28, 2022

The outsiders tema essä

The outsiders tema essä



The Greasers är en grupp som alltid är lojala mot varandra, nej […]. Vi har ansvar och fler bekymmer. Alla kallar henne Cherry på grund av hennes röda hår. Anledningen till den broderliga kärleken var för att de hade bästa vänner som bröder när han dog sa han till honom utomstående temauppsats guld-. Uppsatsämnen.





Citera denna sida



Smörjarna är de hjälplösa som bor i den östra delen av stan och socarna är de rika som bor i den västra delen av stan. Socarna uppskattar att gå mot den östra sidan för att slänga smörjmedel. Den primära personen är Ponyboy Curtis, en lösdrivare som bor med sina två mer rutinerade syskon. En kväll, efter en strid hemma, flyr Ponyboy och hans följeslagare Johnny Cade, som också har problem hemma. Tilltagande aktivitet i filmen är punkten då de två unga männen går igenom natten på fritidscentret och hamnar i en strid med en del av socarna. Socarna behövde visa de unga männen något nytt i ljuset av att de tidigare samma kväll tillät utomstående temauppsats att gå ut med två soc unga damer.


Johnny skär ihjäl Bob när han försökte kväva Ponyboy i en källa. De flyr och stuvar undan i en gammal kyrka bort från stan. Toppen av berättelsen är den punkt då församlingen brinner under ett skolbesök och några barn fastnar inuti. The outsiders tema essä, Johnny och Dallas Winston Dalya följeslagare som kom och besökte de två unga männen, springer in i församlingen för att rädda barnen. De blir alltså helgon med sina foton utspridda runt om i tidningarna, utomstående temauppsats. Fallande aktivitet i historien inkluderar att Johnny stannar kvar på kliniken på grund av sin trassliga ryggrad och allvarliga konsumtion.


Dessutom, efter ungdomsförberedelser förklaras Ponyboy och Johnny inte ha några verkliga skulder och Ponyboy tillåts fortsätta ta hand om sitt mest etablerade syskon Darry Curtis. Hur som helst, de två innehavarna skulle inte vilja låta sina stridigheter vila förrän de utkämpade en rimlig strid. Så de orkestrerade en åska som smörjarna vann. I resolutionen går Ponyboy och Dally till kliniken för att utbilda Johnny angående de upplyftande nyheterna. Uppenbarligen sparkar Johnny i skogen under besöket. Ponyboy upptäcker en lapp som Johnny tänkte på honom innan hans bortgång. Vill få en originaluppsats om detta utomstående temauppsats Den tydligaste kampen i The Outsiders är striden mellan de två distinkta sammankomsterna utomstående temauppsats människor, en klass kontra klasskamp.


Smörjare är dåliga och en stor del av dem behöver lämna skolan för att hjälpa till att finansiera sina familjer. Medan socarna är rika barn med dyra fordon och får träning utan några bekymmer. Klass kontra klasskamp leder till en verklig sammandrabbning mellan soc och greasers, utomstående temauppsats. Genom hela historien pågår det faktiska strider mellan de två sammankomsterna, utomstående temauppsats. Socs gör det i princip utan någon speciell anledning och dessutom för att visa för sig själva att de är att föredra och mer jordade framför smörjmedel. Det finns två olika påståenden utomstående temauppsats berättelsen båda där Ponyboy är inblandad.


Ponyboy har alla kännetecken för att vara i kamp med sig själv. Mot början av historien kommer Ponyboy tillbaka från filmerna. Han upptäcks av en samling soc som förföljer honom och misshandlar honom. Ponyboy är mycket medveten om konflikterna mellan smörjarna och socarna och vet risken att gå hem helt ensam, men han gör det faktiskt på grund av att han försöker erkänna den hårda dagliga rutin han är tvungen att uppleva. Han tycker att det är oförsvarligt att han behöver stressa över enkla saker som att återvända hem från filmen när socarna kan fortsätta sitt liv på det sätt som de behöver utan begränsningar eller stress.


Ponyboy gillar också att skriva och natur, vilket är konstigt för en vanlig smörjmedel. Den andra sammandrabbningen skulle vara Ponyboy mot livet eller förhållandena. Sedan dess har han varit i förmyndarskap av sitt mest etablerade syskon Darry. Han trodde att om hans folk levde skulle han vara i en idealisk situation med dem i ljuset av det faktum att Darry var överdrivet svår. Han kände att det inte gick för honom att ha ett syskon som bara ropar på honom och vägleder honom. Han tyckte också att livet var orimligt mot hans andra syskon Sodapop som hade lämnat skolan för att arbeta på en bensinstation för att hjälpa till att finansiera sin familj. Ponyboy är berättaren och den grundläggande personen i utomstående temauppsats. Han är en unik person och skapar på olika sätt.


Ponyboy är en smörjare som sina syskon och hans följeslagare, men skiljer sig dessutom från dem på många sätt. Ponyboy är fantastisk och ärlig i kontrast till de flesta smörjmedel, utomstående temauppsats. Trots att han är fattig och klimatet han lever i är väldigt ohyggligt, är Ponyboy en anständig understudium och dessutom fascinerad av att skriva, utomstående temauppsats, natur och film. Johnny blev förvånad över replikerna och Ponyboy upptäckte att Johnny också hade en alternativ sida. Han kunde skriva och var energisk över naturens storslagna karaktär, liksom Ponyboy. Detta uppmanade honom att öppna upp och avslöja sig själv för Johnny. Genom hela historien visar sig Ponyboy vara mer kapabel, erfaren och förstående.


Han anpassar sig för att ta en titt på hela bilden och inte ta saker bara enligt hans perspektiv. När Dallas besökte Ponyboy och Johnny i församlingen skickade hans syskon till honom en lapp som avslöjar för honom hur mycket de saknar honom och att de behöver honom hemma. Han kommer på hur han ska förstå att Darry älskar honom och att han är rädd för att genom eventuella felsteg eller problem med att göra Ponyboy kan han avledas från honom och placeras i unga mäns hem. Ponyboy anpassar sig likaså för att inte vara ojämn och inte döma individer efter vilket gäng de har plats med. När Ponyboy återvänder till stan hamnar han i en diskussion med Randy. Ponyboy ser på Randy som en typisk karl och inte som en soc.


Ponyboy förstår att soc inte är nyligen komplexa och materialistiska individer, de utomstående temauppsats har problem i sina liv som verkar vara praktiskt taget stora, utomstående temauppsats. Ponyboy erkänner också, med hjälp av Johnny, att han har andra alternativ än resten av smörjarna. Johnny behövde Ponyboy för att förstå att det finns något annat i livet förutom påståendet utomstående temauppsats smörjarna och socarna. Detta fick Ponyboy att erkänna sig själv och att han inte är riktigt densamma som andra. Vad är temat för "The Outsiders"?, utomstående temauppsats. Vad är temat för "The Outsiders"? com, 17 aug, Öppnad 7 januari, comAug Beställ papper som detta. Gillade du det här exemplet?


Skriv dina krav och få professionell hjälp. Deadline: 10 dagar kvar. Antal sidor. E-post Ogiltig e-post. En professionell författare kommer att göra en tydlig, utomstående temauppsats, felfritt papper för dig! Fastnade på idéer? Kämpar med ett koncept? Få hjälp med ditt uppdrag. Lämna din e-post så skickar vi ett prov till dig. E-post Skicka mig provet. Kontrollera din inkorg. Intresserad av detta ämne? Professionella experter kan hjälpa till. Be experten om hjälp. Ange var du ska skicka provet. Hittade inte papperet du letade efter? Vilket ämne som helst. Betala om du är nöjd.





degelkaraktärsanalysuppsatsen



Johnny skär ihjäl Bob när han försökte kväva Ponyboy i en källa. De flyr och stuvar undan i en gammal kyrka bort från stan. Toppen av berättelsen är den punkt då församlingen brinner under ett skolbesök och några barn fastnar inuti. Ponyboy, Johnny och Dallas Winston Dally, en följeslagare som kom och besökte de två unga männen, springer in i församlingen för att rädda barnen. De blir alltså helgon med sina foton utspridda runt om i tidningarna. Fallande aktivitet i historien inkluderar att Johnny stannar kvar på kliniken på grund av sin trassliga ryggrad och allvarliga konsumtion.


Dessutom, efter ungdomsförberedelser förklaras Ponyboy och Johnny inte ha några verkliga skulder och Ponyboy tillåts fortsätta ta hand om sitt mest etablerade syskon Darry Curtis. Hur som helst, de två innehavarna skulle inte vilja låta sina stridigheter vila förrän de utkämpade en rimlig strid. Så de orkestrerade en åska som smörjarna vann. I resolutionen går Ponyboy och Dally till kliniken för att utbilda Johnny angående de upplyftande nyheterna. Uppenbarligen sparkar Johnny i skogen under besöket. Ponyboy upptäcker en lapp som Johnny tänkte på honom innan hans bortgång. Vill du få en originaluppsats om detta ämne?


Den tydligaste kampen i The Outsiders är striden mellan de två distinkta sammankomsterna av människor, en klass kontra klasskamp. Smörjare är dåliga och en stor del av dem behöver lämna skolan för att hjälpa till att finansiera sina familjer. Medan socarna är rika barn med dyra fordon och får träning utan några bekymmer. Klass kontra klasskamp leder till en verklig sammandrabbning mellan soc och greasers. Genom hela historien pågår det faktiska strider mellan de två sammankomsterna. Socs gör det i princip utan någon speciell anledning och dessutom för att visa för sig själva att de är att föredra och mer jordade framför smörjmedel. Det finns två olika påståenden i berättelsen, båda där Ponyboy är inblandad.


Ponyboy har alla kännetecken för att vara i kamp med sig själv. Mot början av historien kommer Ponyboy tillbaka från filmerna. Han upptäcks av en samling soc som förföljer honom och misshandlar honom. Ponyboy är mycket medveten om konflikterna mellan smörjarna och socarna och vet risken att gå hem helt ensam, men han gör det faktiskt på grund av att han försöker erkänna den hårda dagliga rutin han är tvungen att uppleva. Han tycker att det är oförsvarligt att han behöver stressa över enkla saker som att återvända hem från filmen när socarna kan fortsätta sitt liv på det sätt som de behöver utan begränsningar eller stress. Ponyboy gillar också att skriva och natur, vilket är konstigt för en vanlig smörjmedel.


Den andra sammandrabbningen skulle vara Ponyboy mot livet eller förhållandena. Sedan dess har han varit i förmyndarskap av sitt mest etablerade syskon Darry. Han trodde att om hans folk levde skulle han vara i en idealisk situation med dem i ljuset av det faktum att Darry var överdrivet svår. Han kände att det inte gick för honom att ha ett syskon som bara ropar på honom och vägleder honom. Han tyckte också att livet var orimligt mot hans andra syskon Sodapop som hade lämnat skolan för att arbeta på en bensinstation för att hjälpa till att finansiera sin familj. Ponyboy är berättaren och den grundläggande personen i berättelsen. Han är en unik person och skapar på olika sätt.


Ponyboy är en smörjare som sina syskon och hans följeslagare, men skiljer sig dessutom från dem på många sätt. Ponyboy är fantastisk och ärlig i kontrast till de flesta smörjmedel. Trots att han är fattig och att klimatet han lever i är mycket ohyggligt, är Ponyboy en anständig understudium och dessutom fascinerad av skrivande, natur och film. Johnny blev förvånad över replikerna och Ponyboy upptäckte att Johnny också hade en alternativ sida. Han kunde skriva och var energisk över naturens storslagna karaktär, liksom Ponyboy. Detta uppmanade honom att öppna upp och avslöja sig själv för Johnny. Genom hela historien visar sig Ponyboy vara mer kapabel, erfaren och förstående.


PonyBoy berättaren är en fjortonårig […]. Smörjarna är de hjälplösa som bor i den östra delen av stan och socarna är de rika som bor i den västra delen av stan. Soccerna uppskattar att gå mot […]. Exposition är en beskrivning eller en förklaring av en idé eller teori. Huvudkaraktärerna är Ponyboy, Sodapop och Darry. Inställningen i boken är i Tulsa, Oklahoma i Den stora konflikten i boken är att det är konflikten mellan de fattiga Greasers och de rika Socs och Ponyboy kamper mogna. Ponyboy […]. Titeln på denna berättelse är intressant på grund av många saker. På ett sätt hänvisar titeln till att Greasers är berättelsens outsiders. Detta visas i form av Greasers, som kategoriseras och uppfattas vara i den lägre klassen.


Medan överklassens barn är […]. Lojala mot varandra är att finnas där för din familj eller vänner när vi behöver. Hinton skrev boken The Outsiders, för att berätta för oss att att vara lojal är att vara där för att dina vänner och familj ska ha ryggen. The Greasers är en grupp som alltid är lojala mot varandra, nej […]. Alla kallar henne Cherry på grund av hennes röda hår. Körsbär är statiskt och runt. Hon är statisk eftersom hennes attityd till Ponyboy inte förändras genom hela historien, även […]. Har du haft problem med en grupp eller annan person tidigare och vill veta hur de hanterade det?


I The Outsiders var Ponyboy och Johnny två olika pojkar men var fortfarande vänner. De visade sin broderlig kärlek när de tar hand om varandra hela tiden. När de var i kyrkan hade de bara varandra att förlita sig på. Johnny och Ponyboy visade att kärlek var att bry sig om varandra. De skulle springa genom en tegelvägg för varandra för att de älskar varandra. För det första är anledningen till att broderlig kärlek är temat för uppsatsen broderlig kärlek genom att ta hand om varandra. De brydde sig om varandra på grund av sättet när Johnny blev skadad och skulle dö. För det andra, det andra skälet till att temat är temat för den här uppsatsen är att broderlig kärlek i princip båda att inte ha föräldrar. Hinton Den tredje anledningen till att temat är broderlig kärlek är att broderlig kärlek genom att de kan springa genom en tegelvägg för varandra.


Jag ringde, och började när han rullade över och hoppade upp nästan under mina fötter. Sammanfattningsvis visade de båda broderlig kärlek eftersom de älskar varandra och hittade ett djupt band med varandra. Anledningen till broderkärleken var för att de hade bästa vänner som bröder när han dog sa han till honom att förbli guld. Den sista anledningen till att de hade ett djupt band till varandra var att de bokstavligen skulle göra vad som helst för varandra. Den främsta anledningen till att du vill att du ska komma ihåg att temat är broderlig kärlek är att alla i The Outsiders har ett bra band med någon och att de skulle göra vad som helst för varandra oavsett vad det kostar.


Uppsatsexempel.

No comments:

Post a Comment